2 Νοεμβρίου 2009

Σκυλίσια ζωή σου λέει...

Hμερομηνία: 21/11/09
Όνομα επιβάτη: Kλάρα
Tα παραπάνω στοιχεία ανήκουν στη μασκότ του blog, την Kλάρα, η οποία παρακαλώ θα ταξιδέψει αεροπορικώς και στη συνέχεια οδικώς για κούρα στα βουνά του Mαινάλου. Oι πουτανιές της είναι γνωστές για να κερδίσει μια λιχουδιά, ένα χάδι και μια μεγάλη βόλτα. Aν δεν της μιλήσεις ευγενικά, αδιαφορεί και κοιτάει από την άλλη μεριά.

Άλλη περίπτωση, κοπρίτης Λίζα. H σκύλα των γονιδίων μου. Tρώει από το χέρι, κοιμάται σε κρεβάτι, πηγαίνει βόλτα 4 φορές τη μέρα, στο αυτοκίνητο η θέση της είναι αυτή του συνοδηγού και στη σειρά των τέκνων της οικογένειας, έρχομαι μετά από εκείνη. Ξέρετε πόσες φορές με έχουν φωνάξει οι δικοί μου "Λίζα";

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω κι εγώ κοπρίτης!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε παρακαλώ όμως οτι υπάρχουν και κάποια σκυλάκια, τα οποία βλαστημάνε την ώρα που γεννήθηκαν τα αφεντικά τους καθώς σέρνουν τα έλκηθρα...
Χώρια που οι περισσότεροι κοπρίτες δεν είναι πασάδες! Ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, πίνουν οτι βρωμόνερα λιμνάζουν στις λακούβες μας, αγωνιούν γνωρίζοντας οτι η επόμενη κλωτσιά δύναται να έρθει πανταχόθεν, αλυχτούν για λίγη φροντίδα όταν το κρύο μας στέλνει κάτω από διπλά παπλώματα... Οι Λίζες αυτού του κόσμου δεν είναι ο μέσος όρος. Δεν είναι τα "κοπρόσκυλα". Δεν είναι καν ο μέσος ανθρώπινος όρος, σε πλανητικά πλαίσια. Είναι η ελίτ της κυνοσύνης, και ως τέτοια πρέπει να λογίζεται όταν μακαρίζουμε την ευδαιμονία της.
Δημήτρης

elli είπε...

τα σχολια μου βρισκονται στο απο την πηγη στην κατανάλωση...

Ανώνυμος είπε...

Καλέ...ένα ταξιδάκι είπα κι εγώ να κάνω να ξεσκάσω λίγο γιατί είμαι μέρες μέσα με αυτόν τον καιρό και το κάνατε θέμα???????? Ευτυχώς έχω και την ψηλή και με υποστηρίζει... Και σιγά πια.. στον 21ο αι. ζούμε... τα ταξιδάκια με το αεροπλάνο τύπου Airbus είναι πια ρουτίνα... Κλάρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι πουτανιές του παιδιού μου και όλα τα συναφή που του προσάπτεις είναι αποτέλεσμα της διαμονής του στο σπίτι της ψηλής όσο εμείς κωλογυρίζαμε στην Πορτογαλία. Τα παράπονά σου εκεί... Ζουάου

elli είπε...

Πουτανιές η ψηλή???????α,παπα!!λες και το μπιμπικουλίνι να μου έμοιασε? τέλος παντων...Και οσο εσεις κυριες κωλογυρίζατε στην Πορτογαλία, εμεις κωλογυριζαμε στα εντος. Τι να θυμηθω? Το μπανακι στα Μαλια,τη βολτα μετα στα μαγαζια ή τα βραδυνα μεζεδακια? Για θυμηστε μου πως περασατε εσεις στην Πορτογαλια?
Κλαρακι ετοιμάσου, το airbus μας περιμενει. Ζουαου να δεις που μετα απο αυτο το ταξιδι, το Κλαρακι δε θα ικανοποιειται πλεον με βολτες στα εντος! Airbus θα σου ζηταει....Αντε βρε και στο υπερατλαντικο με το καλο!!!!Α, και να μην το ξεχασω. Εχω μεζεδακια στο ψυγειο-θα ερθετε?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό φοβάμαι κι εγώ...ότι μετά δεν θα ικανοποιείται με απλή βόλτα με λουράκι... Ζ.