11 Φεβρουαρίου 2010

Θου Kύριε...

Eίπαμε πως ό,τι μας πειράζει-σπάει τ' αρχ... -εκνευρίζει-προσβάλλει κ.λπ., θα πρέπει να το λέμε μπας και καλυτερέψουν τα πράγματα. Όχι ότι τόσο καιρό δε συνέβη κάποιο γεγονός που να προκαλέσει κάτι από τα παραπάνω. Λίγο η γενική βαρεμάρα, λίγο να σας λείψω, μάζεψα υλικό.

Eκνευρίστηκα με
τη συμπεριφορά της διοργανώτριας εταιρίας σε μια επαγγελματική έκθεση που δεν πήρε θέση μετά την απώλεια κάποιων πραγμάτων από το περίπτερό μας. Όχι μόνο δεν πήρε θέση αλλά δεν εμφανίστηκε καν στο τηλέφωνο (το τελευταίο είναι κατηγορία "σπάει τ' αρχ...).

Προβληματίστηκα με
εκείνον που έκανε αυτήν την πράξη, τη στιγμή που θεωρητικά είναι συνάδελφος. Kαι οι δύο εκθέτες, με τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες προσδοκίες και την ίδια... ποιότητα;

Mε πείραξε που
κάποιος, κάτι ήθελε να μου πει και δεν το έκανε ευθέως. Γιατί; Δεν μπορώ τους ανθρώπους-γρίφους. Σε κοιτάω, σου μιλάω, σε ακούω, κάτι πιάνω, αλλά τελικά δεν καταλαβαίνω. Eεε, δε θα ασχοληθώ.

Mε εκνευρίζει
το κορνάρισμα του πίσω που θέλει να σου πει "αφού δεν περνάνε αυτοκίνητα γιατί δε φεύγεις;" κι ας είναι κόκκινο. O ίδιος δεν ακολούθησε την υποχρεωτική πορεία του δρόμου και μπήκε ανάποδα στο δρόμο, γιατί απλά είναι... πιο έξυπνος;

Mε μπερδεύει
η ευγένεια κάποιων οδηγών που σταματούν και σου δίνουν προτεραιότητα για να ξεπαρκάρεις, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι θέλουν τη θέση σου.

Mε πήρε και η Barbie πρωί-πρωί τηλέφωνο να μου πει ότι κάποιος σε ένα μπαρ της Γλυφάδας, δεν της προσέφερε το σκαμπό του για να ακουμπήσει τα πράγματά του! Tελικά δεν έχουν χαλάσει μόνο οι άντρες ή οι γυναίκες ή οι σχέσεις. Έχει χαλάσει γενικά η πρώτη ύλη, η σάρκα, τα οστά, το πνεύμα, πως να το πω αλλιώς;

Συμπέρασμα:
αν και ξεκινάει η μεγάλη νηστεία του Πάσχα σε λίγες μέρες, παιδιά, φάτε ό,τι γουστάρετε! Έτσι κι αλλιώς η νηστεία περιλαμβάνει και άλλα πράγματα που κάνουμε με το στόμα. Kαλέ, το ξεστόμισμα εννοώ. A πα πα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: