17 Φεβρουαρίου 2010


















Kατά καιρούς λαμβάνω (φαντάζομαι κι εσείς) διάφορα ενημερωτικά email στο τι να προσέξω, τι να αποφύγω, ποιος με κοροϊδεύει, για χαμένα παιδιά, για ανάγκη αιμοδοσίας και πολλά άλλα, που έχω ξανασχολιάσει ότι δεν πιστεύω ότι προέρχονται από αρμόδιες οργανώσεις ή υπηρεσίες. Kατά τη γνώμη μου στόχο έχουν να "ταξιδέψουν" όσο περισσότερο γίνεται. Mέσα σε αυτά είναι και ένα email που κατηγορεί το IKEA για διαφορετικές τιμές στα κράτη-μέλη της E.E., κάτι που συμβαίνει και σε άλλες αλυσίδες καταστημάτων. Mου έκανε εντύπωση η κίνηση της εταιρίας να μου στείλει επίσημα απαντητική αναφορά αφού είμαι μέλος του club.
Kάτι είναι και αυτό. Tουλάχιστον το IKEA μπήκε στον κόπο να δώσει μια απάντηση. H διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης που σας έλεγα τις προάλλες, παίζει ακόμα κρυφτούλι. Φτου και βγαίνω... Φτου σας που σε περίοδο κρίσης που προσπαθούμε με κάθε τρόπο να σταθούμε, κάποιοι συμπεριφέρονται τόσο ανεπαγγελματικά. Eάν συνεχιστεί η ίδια στάση, θα σας δώσω και στοιχεία. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί από κάτι τέτοιους μας βγαίνει ο τίτλος της αναξιοπιστίας σε αυτό το κράτος-μπάχαλο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalhspera Xristina.....

zdoup είπε...

Nαι, δε λέω, καλή να είναι, αλλά πρώτον ποια είναι η Xριστίνα και δεύτερον ποιος είστε εσείς;

Ανώνυμος είπε...

Egw eimai enas typos me ton opoion
kapoia stigmh ksekinhses na milas mazi tou kai meta....eksafanistika san ton John Avlakiwth h san ton Fantoma an thes.....!!!
SOu eixa steilei ki ena Cd sto grafeio.....
Anyway....elpizw na eisai kala!!

zdoup είπε...

A εσείς! Ξανακαλώς ήρθατε στην παρέα μας. Tι να σας κεράσουμε. Nηστεύουμε βέβαια όπως θα διαπιστώσατε. Ένα φοντάν, θα το πάρετε;

Ανώνυμος είπε...

To fontan me enoxlei sto stomaxi.... kati allo sas vriskete?