15 Δεκεμβρίου 2008

Εκτός ελέγχου

Μέρα η σημερινή! Σαν να είναι όλοι οι πλανήτες ανάδρομοι, να έχει πανσέληνο, να έχεις φάει 45 μούτζες, να έχεις πιει το προηγούμενο βράδυ μπόμπα κρασί και να έχεις κοιμηθεί με το A/C ανοικτό.
Κατά τα άλλα, δόξω τω Θεό, καλά. Καλή εβδομάδα να 'χουμε και καλές γιορτές.

Ζητώ ταπεινά συγνώμη που δεν ήμουνα ιδιαίτερα ομιλητική σήμερα στο messenger, αλλά είπαμε, δύσκολη μέρα. Μάθημα ψυχολογίας Νο 12890. Να κάνεις τον απολογισμό της μέρας και ακόμα κι αν δεν είναι τόσο καλός, να λες ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Για να δούμε...

Γκάις, άι νιντ χελπ! Ιμίντιετλι! Και οι φίλοι, στα δύσκολα φαίνονται ρε! Μου τελειώνουν οι σοκολάτες, τα λεφτά, η υπομονή μου. Πολλά παράπονα + αδικίες + σπάσιμο προσωπικών ορίων + ξέσπαμα + ένας γάμος το Σάββατο.

Πωλείται Citroen C3 XTR αυτόματο, διετίας, 22.000 χλμ. και δώρο μία Coca Cola (εξηγείται παρακάτω). Πολύ καλό αυτοκίνητο. Ιδανικό για όσους σπαταλούν καθημερινά 4 ώρες στο δρόμο για να πάνε στη δουλειά τους. Έχει ντουλαπάκι με κλιματισμό για να διατηρείται το φραπέ παγωμένο. Δεν απαιτείται η αλλαγή ταχύτητας άρα μιλάτε και καπνίζετε άνετα. Άνετα καθίσματα με "τεμπέληδες". Κάτι σαν Σ/Κ στο σπίτι με dvd, πίτσα (το δώρο) και βαρεμάρα... με ρόδες.

ΟΚ τέλος, δεν είμαι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: