25 Ιουνίου 2010

Μια βόμβα για τον κο Αυτιά

Αν οι βόμβες έχουν τελικό παραλήπτη εκείνον που έβλαψε κάποιον ή την αιτία του άδικου ή τέλος πάντων έχουν να περάσουν κάποιο μήνυμα, παρακαλώ στείλτε μία στον κο Αυτιά και σε οποιονδήποτε άλλο λαϊκιστή, παραπληροφοριοδότη, κακεντρεχή, σαχλαμάρα. Ένα πολύ μεγάλο μέρος της οικονομικής θύελλας προέρχεται από τους δημιογράφους που κατευθύνουν τις συζητήσεις στα συμφέροντα του κάθε καναλιού προφανώς. ΟΚ έχουν ψιλοαδειάσει οι τσέπες όλων μας, όλα τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, το κόστος διαβίωσης έχουν αυξηθεί, ενώ αντίθετα οι μισθοί πέφτουν. Τι ακριβώς μας προτείνουν να κάνουμε; Και ποιος ο σκοπός; Θεωρούν λύση να παγώσουν τα πάντα; Να αδρανήσει εντελώς το σύστημα; Ποιο είναι το πλάνο; Υπάρχει;
Προσωπικά, είναι η ανυπαρξία των παραπάνω απαντήσεων που με έχει πειράξει περισσότερο. Να μην ξέρω που πάω. Να νιώθω σαν πρόβατο μέσα στο απέραντο μαντρί που το λένε Ελλάδα. Και δε μου ταιριάζει καθόλου ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου ζωντανού.

Θα ήθελα να παραμείνω στον προαναφερόμενο κύριο και σε μια ακόμα μεγάλη βλακεία που ξεστόμισε όταν ρώτησε τον αδελφό του νεκρού αστυνομικού του Χρυσοχοΐδη πως νιώθουν οι γονείς τους και τι έχουν να πουν; "Πόσο μαλάκας είσαι και πόσο αφελείς αυτοί που σε παρακολουθούν;".

Δεν ξέρω για σας αλλά μαζί με τα μέτρα λιτότητας ως υποχρέωσή μου, απαιτώ να αποσυρθούν όλοι οι παπάρες ως δικαίωμά μου πια!

3 σχόλια:

HappyHour είπε...

Πες τα βρε ζντουπ, πες τα! Άμα είναι τόσο εύκολο να σταλεί μια βόμβα με το ταχυδρομείο (σε λίγο θα μας πουν ότι πήγε απο λάθος εκεί, για άλλον ήταν βρε) να στείλω κι εγώ πεντέξι !

(που χαθηκές εσύ, παντρεύτηκες :))

zdoup είπε...

Εγώ χάθηκα; Προσπάθησα να μιλήσω ηλεκτρονικά με τον Αντουάν, τοκ-τοκ, ποιος είναι, η επικοινωνία. Αν παντρεύτηκα; Πρώτον, με έχεις για άνθρωπο που αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σταματούσε τις ρακοσυνάξεις; Και δεύτερον, στην ηλικία μου δεν το λες γάμο. "Έλα γέρο να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο λίγο της ζωής μας" το λες!

Κλαπς! Μου λείψατε...

HappyHour είπε...

Χαχαχαχαχαα! Είσαι ζντουπ ρε χαχαχαα! Μου είπε ο τοκ τοκ, οποτε μπορέσεις κανόνιζουμε ρακοσύναξη! Τα φιλιά μου σμουτς!!!