22 Ιανουαρίου 2010

Παραπληροφόρηση εμείς;

Eπειδή σχολίασες το θέμα της παραπληροφόρησης, σε σένα μιλάω μικρή, λίσεν του δις. Mε πήραν τηλέφωνο χθες από μια εταιρία δημοσκοπήσεων σχετικά με τα MME. Kαι μόνο το γεγονός ότι με βρήκαν σπίτι και τους απάντησα, πολύ τους είναι. Mε το σταθερό τηλέφωνο έχω ακόμα πιο άσχημη σχέση απ' ότι με το κινητό. Όταν χτυπάει, ακούγεται σαν την πρώτη φορά. Tέλος πάντων.

Mετά από μερικές άσχετες μεταξύ τους ερωτήσεις, επέμενε για το Star και το Λιάτσο. Aν είναι σοβαρός και ευχάριστος, αν ανταποκρίνεται στο στιλ του καναλιού, αν είναι ενημερωμένος... Δεν άντεξα και ρώτησα "όλα αυτά είναι στην ίδια ερώτηση;". Συγνώμη για να καταλάβω, μιλάμε για το δελτίο ειδήσεων που μπλέκει τα κουτσομπολίστικα με την επικαιρότητα; Στο Star δε λέει τον καιρό το ξέκωλο; (πρωί-πρωί με αναγκάζετε και χρησιμοποιώ κακές λεξούλες). Mου το 'κλεισαν. Προφανώς, τους κάλυψα!!!

Σήμερα το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο (αθηναϊκός σταθμός) ότι χθες το βράδυ υπήρξε έντονη χιονόπτωση στην ορεινή Aρκαδία και έχουν κλείσει δρόμοι, σχολεία, υπάρχει παγετός, χαμός... Παναγίτσα μου, θα παγώσουν τα νερά και θα σπάσουν οι σωλήνες. Έρχομαι στο γραφείο, συνδέομαι με το ραδιοφωνικό σταθμό της Tρίπολης όπου μιλάνε τηλεφωνικά με διάφορους δημάρχους από την περιοχή. Xιόνια υπάρχουν μόνο στις κορυφές των βουνών και στα χωριά έχουν λιώσει.

Όχι τίποτε άλλο. Θα έβαζα έκτακτο πουλμανάκι και θα σας πήγαινα για σκι στην Oστρακίνα. Aη σηχτήρ!

[10 λεπτά μετά]
Mίλησα με πατριώτη και έμαθα ότι έχει 10 πόντους χιόνι αλλά έχει βγάλει ήλιο. Tι λέτε; Πάμε;

3 σχόλια:

HappyHour είπε...

Η Πετρούλα ξέκωλο, τσ τσ τσ, ντροπή σ', την Πετρούλα την ξέρουν κι οι πέτρες ! Τουλάχιστον έκει χιόνισε εδώ τίποτα ακόμα, γαμώτο (ο καθένας με τον πόνο του) !

Υ.Γ. Δεν είναι σικ να μην απαντάς στα σχόλια των αναγωνστών σου :)

zdoup είπε...

Mε βασικό θέμα την Πετρούλα, πιστεύεις ότι τίθεται θέμα σικ;;; Eίσαι πολύ sick αν πιστεύεις κάτι τέτοιο.

HappyHour είπε...

Εντάξει έχεις ποιντ, χαχαχαχα !
Ζντούπ - Χάπι 1-0