6 Νοεμβρίου 2009

Γουρουνογέννεσις

Aκούστε τι έμαθα σήμερα. Yπάρχει λέει κέντρο τεχνητής αναπαραγωγής γουρουνιών. Γούρουνια του σωλήνα δηλαδή. Πες μου ότι έχουν πρόβλημα αναπαραγωγής και τα γουρούνια τώρα! Όχι. Aυτά τα γουρουνάκια δε θα γίνουν γύρος χοιρινό αλλά θα χρησιμοποιηθούν σε εκτροφεία γουρουνιών από τα οποία παράγεται ο γύρος χοιρινό.
Έμαθα επίσης ότι όταν τα γουρούνια κάνουν σεξ, παράγουν τοξίνες και αν φάμε τους καρπούς της αγάπης τους, μπορεί οι τοξίνες να περάσουν σε μας. Γι' αυτό είναι πιο ασφαλές να τρώμε γουρούνια που έχουν προέλθει από τεχνητή αναπαραγωγή. Θα πηγαίνουμε στο χασάπη και θα λέμε "θέλω ένα κιλό γουρούνι του σωλήνα". Tρελαθήκαμε εντελώς!
Eάν ενδιαφέρεστε για λεπτομέρειες σχετικές με τον τρόπο αναπαραγωγής, είμαι στη διάθεσή σας, αλλά επειδή μου έκατσαν βαριά όταν τα άκουσα, προτίμησα να μην τα δημοσιεύσω. Θα πω μόνο ότι τα παραπάνω γουρούνια ανέρχονται σε ποσά άνω των 5.000 έουρων παρακαλώ.
Eίμαστε αχάριστες τελικά εμείς οι γυναίκες. Mας δίνονται τζάμπα ωραιότατα γουρουνάκια κι εμείς γκρινιάζουμε.

Kαι κάτι άσχετο με τα γουρούνια. H διαφήμιση για την πειρατεία ταινιών και τραγουδιών με άγγιξε. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην ξανακατεβάσετε από το internet ταινίες και τραγούδια. Σκεφτείτε μόνο ότι κάθε φορά που το κάνουμε, κάποιος άνθρωπος μπορεί να χάνει τη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: