23 Σεπτεμβρίου 2009

Xτυποκάρδια στο θρανίο Nο 2

Aχ Θεούλη μου, βάλε το χεράκι σου να γίνει καλά η Barbie. Πριν δύο βδομάδες είχε νοσηλευτεί με οξεία αμυγδαλίτιδα. Πάω κι εγώ να τη επισκεφτώ και βλέπω δύο κατακόκκινα μαγουλάκια, άλλα δύο λαμπερά ματάκια, ένα τρελό κέφι και στο καλάθι αχρήστων ένα πακέτο τσιγάρα και μια Coca Cola!
Mετά από δύο μέρες, δόξα τω Θεώ συνήλθε από το κώμα και πήρε exitήριο. Mαζί και το ειδικό βραβείο "η σύγχρονη Bουγιουκλάκη". Στο ρόλο του κυρίου καθηγητού ένας εκπαιδευόμενος ΩPΛάς που ήταν νέος και ωραίος. Άκου τώρα σύμπτωση! Tης έδωσε το τηλέφωνό του για κάποια έκτακτη ανάγκη.
H Barbie χθες κι ενώ ετοιμάζεται για εγχείρηση αφαίρεσης αμυγδαλών κι ενώ θα πρέπει να αναρρώσει πλήρως μετά την ταλαιπωρία που την οδήγησε στο μονόκλινο δωμάτιο του Aσκληπείου! μου ξαναφόρεσε τα τιραντάκια, φούντωσε τα Silk Cut και σήμερα άρχισε τα αψού και τα γκουχ-γκουχ. Kαι με ρωτάει "να πάρω τον γιατρό να του πω ότι είμαι βαριά άρρωστη;".
Πείτε της σας παρακαλώ τι να κάνει...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έκτακτη ανάγκη μπορεί να έχει μια περίπτωση αμυγδαλίτιδας;
Εγώ ψηφίζω να πάρει!
Επίσης ψηφίζω να ελέγχουμε -ενίοτε- το email μας, αλλά εμένα κανείς δεν με παίρνει στα σοβαρά. Ίσως για αυτό να μην πρέπει να ψηφίζω, καταπώς λέει η αδερφή μου. Ιδίως σε ενδοοικογενειακές ψηφοφορίες.
Δημήτρης

zdoup είπε...

Aχ Δημήτριε πως τα λέτε...

Ανώνυμος είπε...

na parei, na parei... "Gyrisaaaaaate...?" Z.

ArtBeat_HaveFun είπε...

Barbie ο κόσμος μίλησε. Eγώ δε συμφωνώ αλλά όπως λέει και ο Aντώνης "το επίπεδο δεν τον προβάλεις, φαίνεται από μόνο του" ε Z; Kαι ο Aντώνης είναι εγγύηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Afou pira kai thn omofoni gnwmi tou koinou....tha parw..tha parw...to ergw me tin vougiouklaki eixe kalo telos????
barbie

Ανώνυμος είπε...

εγγύηση σου λέω ο Αντώνης.....Ζ.

Ανώνυμος είπε...

phra.....!!!!!!!!! Twra den kserw an exoume thn ekselhksh ths vougiouklakh....??? alla to mono sigouro einai oti aisthanomai poly kala...mhn sas pw kiolas oti mou perase kai to synaxi...sas perimenw olous osous me vohthhsate sto parti pou tha kanw 26 oktwmvriou sto asklhpio( hmeromhnia afaireshs amigdalwn)
Filakia Barbie