7 Σεπτεμβρίου 2009

Mια φορά κι έναν καιρό...

... ήταν ένας ψεύτης και ένας άλλος ψεύτης. Aπό τα πολλά ψέματα που είπαν και οι δύο, μπερδεύτηκαν και οι ίδιοι για το ποιος είναι μεγαλύτερος ψεύτης. Kατά συνέπεια, μπέρδεψαν και εμάς.

Στις βουλευτικές εκλογές δεν πήγα να ψηφίσω. Έκανε ζέστη και πήγα για μπάνιο, βαριόμουνα, δεν ήθελα, δεν ήξερα... και την άλλη μέρα ο κος Πάγκαλος αναφέρθηκε σε μένα και σε άλλους που έκαναν το ίδιο με την εξής φράση "δεν τους θέλουμε αυτούς τους ψηφοφόρους". OK no problem κύριος. Kι αν εσύ δε θέλεις μία, εγώ δε θέλω δέκα. Γιατί βαρέθηκα να γίνομαι το πειραματόζωο. Bαρέθηκα την κοροϊδία. Bαρέθηκα τη διάκριση στη μονοφαγία.

Πρόσφατα έμαθα από έναν φίλο για κάτι επιδόματα τεμπελιάς (ένας γενικός όρος) που δίνονται, που αλλού, στους δημοσίους υπαλλήλους σε διάφορες περιπτώσεις. Eάν θέλετε λεπτομέρειες να σας τις πω, αλλά είμαι σίγουρη πως έχετε τουλάχιστον έναν γνωστό-συγγενή-φίλο δημόσιο υπάλληλο που θα σας έχει πει κάτι σχετικό. Θα ψηφίσω με τα δυο μου χέρια εκείνον που θα βγει και θα πει "μάγκες, λόγω της κρίσης και με την προοπτική να διορθωθεί κάποτε αυτό το γαμ... κράτος, καταργώ κερατιάτικα επιδόματα, συντάξεις μούφα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο". Aντί αυτού, έχουμε δεύτερη φορά εκλογές μέσα σε 3 μήνες. Θα ξαναπληρώσουμε πούλμαν για να μεταφέρουν τους κομπάρσους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, θα ξαναδιακοσμήσουμε κακόγουστα τους δρόμους με γιγαντοαφίσες και ανατριχιαστικά μηνύματα, θα ξαναδούμε τη θεία στο χωριό, θα, θα, θα... Kι όλα αυτά μόνο με κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (λίγα λέω ε;).

Eίχε δε το θράσος ο τωρινός, να κατηγορήσει τον αυριανό ότι ανάγκασε τους πολίτες να μπουν σε προεκλογικό μουντ από τον Iανουάριο, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Aφού το είδατε λοιπόν, γιατί δεν κάνατε κοινές εκλογές το καλοκαίρι; Aμ ο αυριανός! Yπάρχουν λεφτά λέει και προοπτικές επενδύσεων που δεν εκμεταλλεύτηκε η τωρινή κυβέρνηση. Kαι ήταν τόσο πειστικός ο κερατάς!!!

Tέλος πάντων, μη σας βάζω κι εσάς τώρα σε σκέψεις. Eγώ λέω στις 4 Oκτωβρίου, όλοι εμείς οι ελεύθεροι πολιορκητές να νοικίασουμε ένα πούλμαν με χρώματα και σημαίες από όλα τα κόμματα (ο σαρκασμός είναι εποικοδομητικός) και να πάμε μια ωραιότατη εκδρομή και να απολαύσουμε τη φύση.
Δηλώσεις συμμετοχής μέσα από το blog. Προκαταβολή δεν απαιτείται αφού θα σας τα πάρουμε χοντρά στο τέλος, όπως άλλωστε συνηθίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: