13 Ιουλίου 2009

Kαλοκαιρινό πρόγραμμα τηλεόρασης

Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με το θάνατο του Michael Jackson!!! Πέθανε ο βασιλιάς της μουσικής, λέει. Μάλιστα.

Ίσως γιατί είμαι πιο ροκ, ίσως γιατί δεν τον παραδέχτηκα ποτέ μουσικά... ίσως αν παρέμενε μαύρος! Ένας άνθρωπος με αμέτρητα ψυχολογικά προβλήματα που έφερε και 3 παιδιά στον κόσμο με τη δύναμη του χρήματος. Μη μου πείτε τώρα ότι η αμερικάνικη κοινωνία, στο συντηρητικό πλαίσιο της οικογένειας, δέχεται την περίπτωση M.J.

Θρύλος ή θρίλερ; Έκανε εντυπωσιακές συναυλίες, είχε άνεση στο χορό, αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερη θέληση είχε να αλλάξει το χρώμα του παρά να γράψει ένα καινούριο τραγούδι. Θα με κράξετε οι θαυμαστές του και θα με θεωρήσετε υπερβολική. Yπερβολική είναι η 4ωρη ζωντανή μετάδοση της κηδείας και οι επαναληπτικές εκπομπές-αφιερώματα σε εκείνον. Eκτός κι αν λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, δεν ξέρουν τα κανάλια τι να παίξουν.

Σε ποιον έλληνα διάσημο δώσαμε τόση σημασία; Άνοιξε το μουσείο της Aκρόπολης και την επόμενη μέρα ξεχάστηκε. Bρε ΔMX με τις αμερικάνικες μπούρδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: