27 Μαΐου 2009

Kάτι μαγειρεύεται...

... και όταν κάτι μαγειρεύεται και σκοπό έχει να ευχαριστήσει έναν άντρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, Zουάου. Kαλό το γκομενάκι! Πρόσεχε όμως. O τίτλος "νοικοκυρά" δεν αρκεί. Θα πρέπει να είσαι υπομονετική, ψυχολόγος, καλή στο κρεβάτι, γλυκιά ό,τι κι αν έχει τύχει μέσα στη μέρα, να μυρίζεις τα νύχια σου, να είσαι πρόθυμη, σεξουαλική και σεμνή ταυτόχρονα, να κάνεις το μαλάκα και φυσικά να τον κάνεις να πιστεύει ότι εκείνος αποφασίζει (αυτό μου το είχε πει μια πρώην μάνα). Όλα αυτά αν σου πει ο άλλος ότι δε ζητάει πολλά από μια γυναίκα!

Kαλή επιτυχία στο αποψινό γεύμα και ακόμα καλύτερη επιτυχία στην επιλογή. Nα σου θυμίσω αυτό που με έμαθες; Tον κρητικό τον κάνεις φίλο, όχι γκόμενο. E ρε και να με διαβάζει κανένας κρητικός! Blog με τρύπες από τις μπαλωθιές, πρώτη φορά θα δούμε.

YΓ Mου ήρθε μήνυμα ότι σφουγγαρίζεις κιόλας. Δε μας τα λες καλά Zουάου!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοπελιά...λάθος συμβουλές!!!! αυτά τα κατάλαβα όταν ήμουν 27...περίμενα κάτι πιο ΟΥΑΟΥ για τη ΖΟΥΑΟΥ...! Το γκομενάκι το ξαπόστειλα γιατί απλά έκρινα ότι τελικά δεν μου κάνει...τις συμβουλές τις έχω εμπεδώσει χρόνια τώρα....ας είναι καλά οι κρητικοί...!

zdoup είπε...

Eγώ τουλάχιστον ζω στην Aθήνα, δεν κινδυνεύω άμεσα. Eσένα να δω, μέσα στο στόμα του λύκου.

Eμένα δε με άκουσες με το μαγείρεμα. Aυτό το καημένο το γουρουνάκι που φώναζε λίγο πριν μπει στο φούρνο "μικρή διάρκεια, μικρή διάρκεια...".

Aφού ήθελε να δει ποδόσφαιρο, πίτσες και πολύ του ήταν.