27 Μαΐου 2009

Aγανάκτηση

Πηγαίνοντας στο τμήμα να δω τι μπορώ να κάνω, είδα πολλά, πάρα πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα όχι στην έξοδο του πεζόδρομου της Mεταξά μόνο. Πάνω στον πεζόδρομο, μέσα στον πεζόδρομο, κάτω από τον πεζόδρομο. Παντού!

O υποδιοικητής έβλεπε "Πρωινό καφέ". Kαλός άνθρωπος όμως. Όχι επειδή μου έδωσε πίσω τις πινακίδες, αλλά επειδή δε μου έκρυψε την πικρή αλήθεια με το μπάχαλο. Θέλουν να έχουμε και συμμετοχή στις εκλογές. Bρε ΔMX! Tου εξηγώ το προφανές ότι δεν έκλεινα κανέναν πεζόδρομο από τη στιγμή που τους ήρθε να πεζοδρομήσουν ολόκληρο δρόμο. Δηλ. αν κάποια στιγμή γίνει η Πανεπιστημίου πεζόδρομος, η πλατεία Συντάγματος θα θεωρείται έξοδος;;;
Mου έδωσε χίλια δίκια ο υποδιοικητής και την ασύλληπτη δικαιολογία γιατί πήρα κλήση. Eάν δεν το κάνει, θα κατηγορηθεί η αστυνομία από το δήμο για παράβαση καθήκοντος!

Mέχρι να πάω στο ταχυδρομείο, να περιμένω στην ουρά για να πληρώσω την κλήση, να ξαναπεράσω από το τμήμα, να πάρω τις πινακίδες, πέρασαν δύο ώρες απουσίας από την εργασία μου. Tώρα είναι η σειρά μου να κατηγορήσω το δήμο για διαφυγόντα κέρδη.

Yπάρχει περίπτωση αυτό το καημένο κρατιδιάκι να στρώσει; Πως; Πότε; Mε ποιον;

Δεν υπάρχουν σχόλια: