15 Φεβρουαρίου 2009

Xαμηλή πτήση

Ευτυχώς που βρισκόμαστε στην περίοδο του Τριωδίου και δικαιολογούνται πάσης φύσεως μεταμφιέσεις, ενδυματολογικές, συναισθηματικές, ψυχικές...

Αρχικά, ήθελα να ήταν κοινή η προηγούμενη ανάρτηση με αυτήν, βασισμένες και οι δύο στην αυξημένη δύναμη που έχουν κάποιοι άνθρωποι που τους κάνουν να νιώθουν ότι έχουν φτερά. Να αναλύσω τις συνέπειες αυτού του... μάλλον κακού προσόντος. Να επισημάνω τους κινδύνους που αντιμετωπίζεις όταν βρίσκεσαι στον αέρα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα συγνώμη σε κάποιον που πέταξα από πάνω του σε επικίνδυνα μικρή απόσταση και τον τρόμαξα. Θα καταλάβει, εύχομαι. Την περίοδο αυτή, βρίσκομαι κλεισμένη στον ειδικό χώρο επισκευών, λόγω συντριβής. Με χρησιμοποιούν μόνο για έκτακτες περιπτώσεις επειδή είμαι δοκιμασμένο μοντέλο, γερό σκαρί. Μπορώ να περιγράψω με ακρίβεια πως είναι να κάνεις ελεύθερη πτώση.

Ζητείται κάποιος να με ανατρέξει σε παλαιότερες δικές μου αναρτήσεις και να μου θυμίσει αυτά που η ίδια έγραφα, περί ψυχικής ανάτασης, θετικής σκέψης, απλότητας της ευτυχίας. Παρά το ειρωνικό ύφος της παρούσας φράσης, σας παρακαλώ, κρατηθείτε σταθεροί στα λεγόμενά μου και σας υπόσχομαι πως εντός των ημερών θα επανέλθω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: