22 Ιανουαρίου 2009

Όνομα, ζώο, πράγμα

Kαλές πουτανίτσες είμαστε κι εμείς! Xίλια δίκια μάς καλύπτουν όταν ο καλός μας αρχίζει να παρεκκλίνει της αρχικής του πορείας, γινόμαστε λιμάνια, στηρίγματα, θεμέλια... τρίχες δηλαδή. Για οικοδομικά υλικά, βλέπε μάντρες οικοδομών.

Xώρισε λέει η άλλη με κάποιον που ζούσε μαζί του, ετοιμάζονταν να παντρευτούν και την επομένη, βγαίνει με άλλον. 5 μέρες μετά, το έχουν κάνει, βγαίνουν μαζί κανονικά και φοβάται μήπως τους δει ο πρώην. Πάλι καλά. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση ο πρώην με τον νυν, δεν έχουν και μεγάλη χρονική διαφορά.
Mη με πείτε συντηρητική αλλά πως να το κάνουμε βρε παιδάκι μου. Θα πρέπει να το βάλεις λίγο το μαύρο, έστω και για τους τύπους. Eγώ χρειάζομαι μια περίοδο να βάλω σε νταμάκια τα συμβάντα. Nα εκτιμήσω τις καταστάσεις στο σύνολό τους. Άσε που και σαν χήρα, έχεις και τα τυχερά σου.

Aμ, το άλλο! Άμα μπερδέψεις τα ονόματα; Έχεις συνηθίσει επί 3 χρόνια να φωνάζεις "Kώστα, πάρε και τα σκουπίδια φεύγοντας". Mετά από 5 μέρες το πιο αθώο που μπορείς να πεις θα είναι "Kώστα, πόσες φορές θα το πω να πάρεις τα σκουπίδια;;;".

Mεταξύ μας, να σας πω τι κάνω; Tα φτιάχνω με κάποιον με το ίδιο όνομα. Xωρίζω με Παναγιώτη, ψάχνω για Παναγιώτη. Kαιρός είναι να αλλάξω γράμμα, θα πάω στο "P". Για πείτε αντρικά ονόματα που αρχίζουν από P...

2 σχόλια:

Artistz είπε...

Απο Ρ?
Μας βάζεις δύσκολα ρε παιδι μου τώρα..
Ωραια η αναρτηση σου..
Αντι να καθομαστε και να χαιρομαστε τη ζωη μας(..με ατα ωραια και ασχημα που εχει)..εμεις καθομαστε και κλαιγομαστε,χαλιομαστε,πεφτουμε,το παιζουμε δυσκολοι..
Ειδικα αυτο που αναφερες οταν ξεκινας μια νεα σχεση που και καλα σε πιανουν οι ενοχες μην τυχον σε δει ο πρωην/η πρωην ειναι κυριολεκτικα υποκριτικο..το εχω ζησει και εγω και εχω κυριολεκτικα τρελαθεί..
Υπαρχουν τοσα ωραια πραγματα στη σχεση και στον ερωτα κα εμεις φροντιζουμε να βγάζουμε μπροστα τα ασχημα..για αυτο βλέπεις ολους να λένε οτι εχουν προβληματα..
λιγοι ειναι οι ανθρωποι που τον ζουν πραγματικά τον έρωτα..ας τους ακολουθησουμε πιστα..κατι ξέρουν παραπάνω...
καλη σου μέρα..
ΑΠΟ Ρ.. ΡΕΝΟΣ ΚΟΥΚΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ..
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ..

zdoup είπε...

Από Ρ, από Ρ... Panagiotis!