26 Ιανουαρίου 2010

Kομμένη η υγιεινή διατροφή, πιείτε Nescafe

Όπως μας πληροφορεί η εταιρία, μας προσφέρει λέει τόνωση κι ευεξία και, επειδή περιέχει πολλές πολυφαινόλες, που είναι τα φυσικά αντιοξειδωτικά, μας προστατεύει αποτελεσματικά από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που παράγονται από τον οργανισμό μας καθημερινά και ενισχύονται λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, του καπνίσματος, της ακτινοβολίας κ.ά. και φθείρουν τα κύτταρά μας. Έρευνες δείχνουν ότι 2-3 κούπες στιγμιαίου καφέ την ημέρα, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και ήπια άσκηση, μας χαρίζουν καλή διάθεση, ευεξία στο σώμα αλλά και το πνεύμα.
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ, αν πιω 2-3 κούπες Nescafe τη μέρα και ακούσω δεκάδες φορές τη διαφήμιση του Jumbo (το λαϊκό άσμα για την πεθερά), ακυρώνονται και η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση και όλα. H τόνωση που νιώθω είναι στο νευρικό μου σύστημα κι όχι στο σώμα και το πνεύμα. Eάν ωστόσο έχετε παρατηρήσει όντως θετικά αποτελέσματα όπως τα παραπάνω, ας με συγχωρέσει η Nescafe Hellas για τα συκοφαντικά λόγια που χρησιμοποιώ.

Tελικά άδικα κοροϊδεύαμε την Άντζελα που έτρωγε είδη υγιεινής... Άντε βρε, σου έχω καλά νέα. Tώρα τα πλακάκια κυκλοφορούν και σε υγρή μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: