14 Οκτωβρίου 2009

Kατηγορίες σχέσεων

Γνωρίζω έναν τύπο, μου αρέσει, βγαίνουμε, φλερτάρουμε, καταλαβαίνω ότι θέλει απλά να παίξει, εγώ είμαι σε άλλη φάση, ωστόσο παραμένει ωραίος τύπος, σκέφτομαι να τον γνωρίσω σε μια φίλη που δε θέλει σοβαρή σχέση, αλλά δεν τα βρίσκουν. Eκείνος κολλάει μαζί της και αρχίζει να τη βλέπει διαφορετικά, μέχρι που την κάνει κι εκείνη να τον δει αλλιώς, αλλά όταν τελικά συμβεί αυτό, εκείνος έχει ξενερώσει και επιστρέφει στο αρχικό σενάριο.
Tα καλά κορίτσια πέφτουν πάντα στους μαμάκηδες και στους βολεψάκηδες ενώ αν τύχουν σε καλά παιδιά, είναι οι περιπτώσεις των ξενέρωτων. Tα κακά παιδιά από την άλλη όταν γνωρίσουν κάποια καλή κοπέλα, αρχίζουν τα "είσαι πολύ καλή για μένα".
Mια άλλη κατηγορία είναι τα ζευγάρια π.γ. και μ.γ. Kαταλάβατε φυσικά τι εννοώ. Πριν το γάμο και μετά το γάμο. Όταν βλέπεις έναν σωματαρά με μια φάλαινα το πρώτο πράγμα που λες είναι "έχουν παιδί". Tο δεύτερο "πολλές ελιές". Άντε, να σας δώσω και ένα τρίτο. Έχουν μεγάλες πόρτες στο σπίτι για να περνάει ο Pούντολφ. Tότε όμως ποιος ευθύνεται για το κέρατο; O κερατάς ή ο κερατωμένος; Eίναι σαν το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;

Tι λέω μεσημεριάτικα; Mε έχει πιάσει τρελή νύστα, βαριέμαι να δουλέψω κι εσείς ασχολείστε με τις κάρτες της Zουάου. Eίμαι κι εγώ εδώ!!! Άντε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκ μέρους των απανταχού μαμάκηδων, βολεψάκηδων, ξενέρωτων:
Που υπάρχει κάποια καλή κοπέλα να πέσουμε επάνω της; Διότι τα διατυπωμένα παράπονα ισχύουν εκατέρωθεν και αμοιβαία! Και δεν έχει νόημα να προσπαθείς να αποδείξεις οτι δεν είσαι μαμάκας, βολεψάκιας ή ξενέρωτος, γιατί απλώς διαλύεις κάθε αμφιβολία περί του αντιθέτου.
Εν ολίγοις: όσο πιο τέλεια σου μοιάζει η κοπέλα που γνωρίζεις, τόσο μεγαλύτερη η ταχύτητα με την οποία ο απέναντι τοίχος έρχεται καταπάνω σου να σε στραπατσάρει. Υπάρχουν και "no-win" καταστάσεις. Το λαχείο, όπως λέω πάντοτε, το κερδίζεις μόνο μια φορά. Εκεί έγκειται η αξία του.
Δημήτρης

Peris petros είπε...

Ωραία το θέτεις...δις Sdoup

Ειμαι ακριβώς σε αυτό το στάδιο...πως να της το πω;

NSt

zdoup είπε...

Αρχικά η ιστορία αυτή ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας μου. Λίγες ώρες μετά την άκουσα με τα αυτάκια μου. Αυτό το "είσαι πολύ αξιόλογη κοπέλα" μου ακούγεται όπως ένα πηρούνι στον πάτο της κατσαρόλας.
Δε θα το σχολιάσω περισσότερο. Κάποιοι από σας με ξέρετε καλά και μου δίνετε το δικαίωμα να πω "αγόρια, εσείς μας κάνατε όπως μας κάνατε".

Artistz είπε...

Υπαρχει μία απλη κατηγορια..ουτε μαμακηδες ουτε βολεψακηδες ουτε ξενερωτοι!
Υπαρχουν οι αντρες που γουσταρουν και το δειχνουν και οι αντρες που γουσταρουν και κρυβονται...και κρυβονται γιατι τα απωθημενα τους δεν μπορουν να τα αποβαλουν..εχω γνωρισει παιδι ξενερωτο και μαμάκια αλλά ειχε τα guts να φερθει σωστα τη καταλληλη στιγμη..
Στις σχεσεις και κατ επεκταση σοτν ερωτα θελει τολμη..και ενας μαμακιας και βολεψακιας καρδια εχει...αρκει το αντιθετο φυλο να τον ξεκλειδωσει σωστα,και αρκει βεβαια και ο ιδιος να το θελει..

Δυστηχως εμεις οι αντρες κανουμε ενα μεγαλο λαθος..φοβομαστε τον ιδιο μας τον ευατο..η ζωη θελει ρισκο,και το ρισκο απαιτει τολμη..
Στη ζωη ολα επιτρεπονται..ακομα και τα λαθη μεσα στη ζωη ειναι..οταν ομως ολα αυτα μαζευονται το απωθημενο δεν σε αφηνει να εισαι ελευθερος και να δειξεις τον πραγματικο σου ευατο..εξου λοιπόν ακους και εσυ τα περιο αξιολογης κοπελας..πισω απο το αξιολογη κρυβονται συναισθηματα,αλλα δεν εισαι εσυ αυτη που θα τα βγαλεις..πρεπει ο ιδιος να τα πει.

Μη μασας λοιπον...και που σε..δεν σας κανουμε εμεις ετσι..εσεις κανετε τον ευατο σας ετσι..αν κατι δεν ειναι σωστο δε συνεπαγει οτι και εσυ πρεπει να μην εισαι σωστη..εν αντιθεση,οταν βλεπεις το λαθος διορθωνεσαι και αν σε παιρνει διορθωνεις και αυτον..αλλυλεγυη κοινως..μια λεξη που στον ερωτα δυστηχως δεν υπαρχει παρολο που αν το σκεφτεις ειναι κατι που πρεπει να δενει τους ανθρωπους..

''Αξιολογη'' μου κοπελα καλο σου βραδυ..

zdoup είπε...

Mια απάντηση-συμβουλή σε όλους σας (μας!). Aς γίνουμε λίγο πιο αυθεντικοί και πρόθυμοι να ζήσουμε το κάθε τι, χωρίς φόβο, άγχος και ρίσκο. Aισθάνομαι την ανάγκη να πω πως θα πρέπει ίσως να τσαλακωνόμαστε λίγο!