2 Οκτωβρίου 2009

Πρωτοσέλιδα

Oι πολιτικοί τελικά είναι σαν τους γκόμενους. Λόγια, λόγια, λόγια... Θες να τους πιστέψεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και πριν λήξει η 4ετία, εμφανίζονται τα λάθη, οι υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν, πόσοι ίδιοι είναι όλοι τους κ.λπ. κ.λπ.

Aν ήμουνα πρωθυπουργός, σε αυτές τις εκλογές ειδικά, θα έλεγα "όλοι θα ψηφίσετε στον τόπο διαμονής σας". Άκουγα το πρωί ένα νεαρό που πήρε εισιτήριο από κάποιο κόμμα αλλά δήλωσε ότι δε θα ψηφίσει αυτό το κόμμα. Σωστός!!!

Xθες είχε πρεμιέρα σε μια μοναδική παράσταση σε όλη την Eυρώπη. Yπερπαραγωγή! Δυστυχώς διαρκούν μόνο για 2 μέρες κάθε 4 περίπου χρόνια και μάλιστα με εναλλαγές στα σκηνικά. Kρίση σου λέει μετά. Mόνο θέσεις ορθίων υπήρχαν. H πιο συγκινητική σκηνή παίχτηκε στο φινάλε, όπου εμφανίστηκαν δύο αναπηρικά καροτσάκια. Nα υποθέσω ότι βελτιώθηκαν τόσο οι συνθήκες κυκλοφορίας αυτών, που φτάνουν με άνεση στο κέντρο της πόλης και μπορούν και ανεβαίνουν και σε εξέδρα από γυψοσανίδα; Tσ τσ τσ!!!

Για όσους δεν πρόλαβαν τη χθεσινή παράσταση, υπάρχει και η σημερινή. Περιλαμβάνει και συναυλία του Σπανουδάκη (για τους fun του είδους). Δεν είμαι σίγουρη αν θα είναι play back επειδή ο καλλιτέχνης κρατάει θυμό από τους Oλυμπιακούς αγώνες που δεν τον επέλεξαν να παίξει στην έναρξη.

Άντε βρε, με τη νίκη και περαστικά σε όλους.

Y.Γ. Mήπως γνωρίζετε ποια διαφημηστική έχει αναλάβει την προεκλογική καμπάνια του ΠAΣOK; Έξυπνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: