29 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝO ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

Θα πρέπει:
• Να του κάθεσαι, αλλά όχι από την αρχή, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και δεδομένη.
• Να του κάνεις ότι θέλει στο κρεβάτι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά, προς Θεού, μη φανεί ότι το έχεις ξανακάνει, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και θα ξενερώσει.
• Αν δεν το κάνεις καλά, είσαι ξενέρωτη.
• Αν το κάνεις πολύ καλά, είσαι π......α!
• Αν το έχεις ξυρισμένο... "ύποπτο"... με τι τσουλί έχουμε μπλέξει;
• Αν έχει τρίχες... αηδία.
• Να έχεις στην εντέλεια νύχια, μάτια, μαλλιά, ρούχα, αλλά προσοχή: Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο, γυμναστήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ και για ψώνια... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες. Τσ, τσ, τς!!!
• Να δείχνεις έξυπνη (μην πούνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά.
• Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια: Αν θες, είσαι κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις. Αν δε θες, είσαι επιπόλαιη, ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.
Προσοχή:
• Αν τον περιποιείσαι πολύ, μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια "τυλίγματος".
• Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ... ως αδιαφορία...
• Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως "τσ, τσ, γυναίκα είναι αυτή;". Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους.
• Αν μαγειρεύεις καλά, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις.
• Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις.
• Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω, είσαι ανεπρόκοπη, δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.
• Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά.
• Αν όχι, το παίζεις γκόμενα!!
• Αν είσαι προοδευτική, ανοικτόμυαλη και μοντέρνα... π.......α!
• Αν είσαι συντηρητική, το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς, άρα να τον τυλίξεις.

Άντε βγάλε άκρη!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ!

12 σχόλια:

zdoup είπε...

Aλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Το κακό, τόσο με τις γυναίκες, όσο και με τους άντρες, είναι οτι μεγαλώσαμε σε ένα κόσμο συνηθισμένο στο θέαμα. Αντικαθιστώντας με το "φαίνεσθαι" την ουσία των πραγμάτων, είναι επόμενο αμφότερα τα φύλλα να αναζητούν τρόπους προσέλκυσης συντρόφου βασισμένους στο τι δείχνουν. Αλλά όχι και σωστό.
Αντί λοιπόν να νοιάζεστε τόσο πολύ -και μιλάω για να τα ακούω και εγώ- για το τι θέλουν οι άντρες από εσάς, γιατί δεν φροντίζετε να είστε ο εαυτός σας; Και ο άντρας που θα σας προτιμήσει όπως ακριβώς είστε θα βρεθεί. Σίγουρα πράγματα.
Δημήτρης

zdoup είπε...

Eυχαριστούμε αδελφέ. Θα το έχουμε υπόψη μας.

Ανώνυμος είπε...

το εύχομαι Δημήτρη μου να μας προτιμήσει όπως είμαστε γιατί από τις μέχρι τώρα εμπειρίες, άλλα έχουμε δει... και ένας που διέφερε, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αληθινός...Ζουάου

Ανώνυμος είπε...

> γιατί δεν φροντίζετε να είστε ο εαυτός σας;

Αυτό φοβάμαι, Δημήτρη, την αποκάλυψη του εαυτού τους... Βέβαια, και το φοβάμαι σχετικό είναι. Προβλέψιμα πλέον όλα...

Ανώνυμος είπε...

Πείτε με ηλίθιο (και έξω δεν θα πέσετε) αλλά δεν θα ήθελα να είμαι με μια γυναίκα η οποία στην προσπάθειά της να γίνει όσα θέλω (ή εκείνη πιστεύει οτι θέλω) θα αλλάξει αυτό που ήταν (εκείνο δηλαδή που αρχικά ερωτεύτηκα). Νομίζω οτι ξοδεύουμε τόση ενέργεια και προσπάθεια στο να δείχνουμε κάτι που δεν μας αντιπροσωπεύει, ώστε παραμελούμε όλα εκείνα τα χαρίσματα με τα οποία είμαστε προικισμένοι και τα οποία από μόνα τους θα αρκούσαν να προσελκύσουν σε εμάς αυτόν/αυτήν που πραγματικά μας ταιριάζει... Ακόμη δηλαδή και αν πετύχεις το στόχο σου να βρεις ένα σύντροφο χάρη στο "καμουφλάζ", τελικά διαπιστώνεις οτι δεν ήταν αυτός/αυτή που επιθυμούσες. Εξ ου και αυτό που λέμε -θα χρησιμοποιήσω τεχνική ορολογία εδώ επομένως δείξτε προσοχή- "μαλακομανγήτης". Ο μαγνήτης μια χαρά λειτουργεί. Το θέμα είναι η αρχική ρύθμιση. Δεν μπορείς να ρίχνεις δίχτυα για ξιφία και να περιμένεις να πιάσεις γαύρο... Και τανάπαλιν!
Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

αυτό ακριβώς σημαίνει Δημήτρη μου... είμαστε ο εαυτός μας... με το τίμημα να είμαστε και μόνες μας... Ζουάου

Ανώνυμος είπε...

αυτό ακριβώς συμβαίνει ήθελα να γράψω κι οχι σημαίνει... αχ αυτές οι μπύρες μεσημεριάτικα...άλλα με κάνουν και λέω...άλλα γράφω... κ.ο.κ Ζουάου

Ανώνυμος είπε...

Ζουάου δυο πράγματα επιγραμματικά για να μην μας κατηγορούν οτι μονοπωλούμε τη συζήτηση:
(α) Αν είσαι ο εαυτός σου, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα να βρεις ανταπόκριση. Η μόνιμη συζήτηση με τους φίλους μου είναι οτι οι γυναίκες έχουν δεν ξέρω κι εγώ τι προαπαιτούμενα για τους άντρες που τις πλησιάζουν και, όσο πιο όμορφη η γυναίκα, τόσο περισσότερο σαν σκουπίδια μας κοιτάτε όταν σας μιλάμε. Υποψιάζομαι πως αυτό ισχύει αμφίδρομα.
(β) Οι μπύρες μεσημεριάτικα δεν ενισχύουν την εικόνα της θηλυκότητας (τουλάχιστο όπως την έχω εγώ κατά νου). Βραδάκι, μετά χαράς. Έχουμε και ένα σωσίβιο να συντηρήσουμε...
Καλή μέρα και -παρεμπιπτόντως- καλό μήνα!
Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

αυτόματα Δημήτρη μου αναιρείς κάτι που μόλις είπες: "να είμαι ο εαυτός μου..." είπα πίνω μπύρα μεσημεριάτικα (και πολύ το γούσταρα-ήμουν άλλωστε ο εαυτός μου...) αλλά αυτό κατα τους άντρες δεν ακούγεται και πολύ θηλυκό.... τι να πω? Ζουάου

zdoup είπε...

Bρε παιδιά, μήπως να σας έκλεινα ένα ραντεβού να τα λέγατε από κοντά;

Ανώνυμος είπε...

Απ΄οτι φαίνεται δεν έχετε την αποκλειστικότητα στα αποτελέσματα της κατάποσης μιας άλφα ποσότητας αλκοολούχου διαλύματος εν ώρα (ή μη) εργασίας... :) Εμείς τουλάχιστο γιορτάσαμε κάτι... (1 έτος λειτουργείας - και του χρόνου - ευχαριστώ)
Όσο για την -φαινομενική- αντίφαση, από που κι ως που περιμένεις συνέπεια, λογική και τακτ από εμένα; Αρσενικό είμαι...!
Δημήτρης