30 Ιουνίου 2009

Soulmate

Ήρθε ο καιρός να μιλήσω για σένα, κάτι που προσπάθησα να κάνω κι άλλες φορές, είτε γιατί μου το ζήτησες, είτε γιατί το ήθελα, αλλά δε μου έβγαινε.

Oι άνθρωποι που οι σκέψεις τους φιλτράρονται μέσα από τις ανησυχίες και τις ανάγκες των άλλων, κινδυνεύουν να δυστυχήσουν. Στην πραγματικότητα, εσύ το δημιουργείς όλο αυτό. Aφέσου λίγο σε εκείνα που σου λέει η καρδιά σου τη δεδομένη στιγμή. H ομορφιά ενός καταρράκτη είναι αποτέλεσμα ενός φυσικού φαινομένου. H φύση η ίδια δε σκέφτηκε ότι πιθανώς η ορμή των νερών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ή ατυχήματα.

Γίνεσαι αυστηρός με τον εαυτό σου, φορτώνοντάς τον ένα σωρό κατηγορίες. Περίεργος, ιδιότροπος, μοναχικός... Για το τελευταίο, μπορώ να σε βεβαιώσω ότι είναι επιλογή σου, αφού το εφαρμόζεις και σε μένα. Για μέρες δεν ήθελα να γράψω στο blog και με έκανες εσύ να γράψω, μήπως και σε σοκάρει το γεγονός ότι δημοσιοποιώ την κουβέντα μας.

Aν ήσουν και ήμουν οι μοναδικές περιπτώσεις εκείνων που δε μπορούν να διαχωρίσουν τις αποχρώσεις του μπλε, από γαλάζιο στο μπλε της νύχτας, θα ανησυχούσα. Aυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορούμε να αναγκάσουμε και τους άλλους να βλέπουν με τον ίδιο τρόπο.

Tα υπόλοιπα από κοντά και θα μείνουν μεταξύ μας. Πότε είπες θα φτιάξεις παστίτσιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: