10 Μαΐου 2009

Παταγονίτσα μου!

Ζουάου νιώθω απαίσια που δε μπόρεσα να σου μιλήσω. Το ξέρεις παρ' όλα αυτά ότι σε σκεφτόμουνα και ήμουνα σίγουρη ότι θα τα πας πολύ καλά. Αυτό θα επαναληφθεί και σε μια βδομάδα. Το καλό που σου θέλω, γιατί έχω πρόταση. Ταξιδάκι... Αργεντινή. Τι λες; Να γράψουμε το δικό μας ημερολόγιο. Με μοτοσυκλέτα μπορεί όχι, γιατί δεν έχω δίπλωμα. Έχω δίπλωμα ταράνδου όμως. Ρίξε μια ματιά. Όχι στον τάρανδο! Στο ταξίδι.

Γύρισα. Το κατάλαβες ε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνεις και νιώθεις απαίσια!!! νομίζεις ότι θα σου έλεγα τίποτα: μην το σκέφτεσαι καθόλου και δεν πειράζει?????? γελάστηκες μικρή ταρανδίτσα!!!! λοιπόν: έχουμε και λέμε: Αργεντινή όταν θα μάθω λάτιν..προς το παρόν σκέψου κάτι σε Ανατολή μεριά, να χορέψουμε και κανα οριεντάλ...κρίμα που δεν ήσουν εδώ σήμερα, ήταν ποόοοοοολύ καλά!!!!

Ανώνυμος είπε...

ααααααααα και μην τα μπερδεύεις, εσυ έχεις δίπλωμα πάνω σε παγωμένη λίμνη...στον τάρανδο ήσουν συνοδηγός...απλά ο Φινλανδός τα μοίραζε τα διπλώματα λες και ήταν σπίρτα...

zdoup είπε...

A πα πα! Έστω σε παγωμένη λίμνη. Ξέρεις τι άγχος είχα μη γίνουμε ανθρωπάκια Kalimanis; E, ξέρεις;;;

Tέλος πάντων, ανατολή, ανατολή. Tουλάχιστον εκεί δε θα πάρεις βαλίτσα-μικρογραφία ντουλάπας. Kαι τον ελέφαντα ξέρεις εσύ. Xειραποσκευή. Περιμένω φωτο με την περούκα!!!