28 Απριλίου 2009

Ζητούνται εθελοντές

Αγαπημένοι μου φίλοι που πιάνουν τα χεράκια σας, ασχολείστε με μαραγκοδουλειές, βαψίματα και που τόοοσο μ' αγαπάτε, είστε καλεσμένοι στο σπίτι στο χωριό για τα ευκόλως εννοούμενα.

Θα κάνουμε τις δουλίτσες μας και με όσο κουράγιο θα μας έχει απομείνει, θα φάμε, θα πιούμε και θα περάσουμε ένα αξέχαστο Σ/Κ. Κουζίνα δεν έχουμε ακόμα αλλά έχουμε έναν ωραιότατο χωριάτικο φούρνο. Ούτε ζεστό νερό για μπάνιο. Σας έχω κλείσει δωμάτιο στη Συλβάνα αφού πρώτα πιούμε έναν παραδοσιακό cappuccino στο καφενείο της. Το καλύτερο δε σας το είπα αλλά ελπίζω πως θα λυθεί σύντομα. Ο ηλεκτρολόγος έχει ξεμείνει εδώ και 4 μήνες στο καφενείο και πίνει κρασί. Πολύ άγχος έχουν όσοι ζουν στα χωριά!

Εσείς νομίζετε πως κάνω πλάκα αλλά το άλλο Σ/Κ θα πάω στο χωριό για "μπαζοδουλειές 2". Με ή χωρίς τα βασικά, θα βάλω τη φόρμα εργασίας μου και θα μετατραπώ σε υπεργολάβο. Το 'χω πάρει λάθος το θέμα, το ξέρω. Κάθομαι αραχτή στον καναπέ και χαζεύω περιοδικά, στο internet, κατεβάζω ιδέες. Τόσες ιδέες που αν θελήσετε οτιδήποτε σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση, παράξενα αντικείμενα, ειδικούς τεχνίτες, καταστήματα online, μη διστάσετε να με ρωτήσετε. Το κακό είναι ότι η εικόνα από την πράξη απέχουν πολύ.

Θα έρθετε ε; Πολύ θα χαρώ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελείωνε με τις δουλειές στο χωριό γιατί σε περιμένουν διακοπές στην Κρήτη... οι ημερομηνίες βγήκαν: 10 Μαϊου προφορικά και 17 γραπτά...κλείσε εισιτήριο για 18... αααα υπολόγισε μόνο κάποιες μέρες να πάω να γίνω θεία και αν δεν συμπέσουν με τα γεννητούρια και ο γάμος του Χρήστου και της Μαρίνας...μακια

zdoup είπε...

Nα φρεσκάρω τα κρητικά μου τότε!